Treningstilbud

Treningstilbud

Vi er ikke redde for å si at vi er eksperter på trening. Våre ansatte og instruktører har lang fartstid innen trening. Flere har utdannelse fra høyskolenivå og anerkjent gruppetreningsutdannelse for å sikre en god opplevelse av treningen. Vi satser på løpende videreutvikling av personalet og fornying på alle områder i vårt fag.

Gruppetrening er gøy!

Ingenting er som en gruppetime for å bygge et godt fellesskap. Våre faglig dyktige og sertifiserte trenere gir deg garantert en opplevelse av at trening ikke bare er slitsomt, men også morsomt. Vi anbefaler deg å teste ut en av våre gruppetimer.

Personlig trening på dine premisser

Når du trenger drahjelp og inspirasjon tilbyr vi PT-timer både for mosjonister og atleter. Sammen finner vi det rette opplegget.

Kondisjonstrening

En del av våre gruppetimer som vil styrke og forbedre for kondisjonen din! Du vil bli pushet av trener som gir deg ekstra motivasjon under treningen og hjelper deg med å nå målene dine..

Hvis du foretrekker å trene alene, tilbyr vi et bredt utvalg av tredemøller, sykler, romaskiner, stakemaskiner og ellipsemaskiner.

Vi vil også gi deg dagen intervalltrening som vil gi deg inspirasjon til egentrening.

Faste gruppetreninger på mølle hver uke 35 min.

Styrketrening

SMART  legger  alt til rette for effektiv styrketrening! Vi har en stor avdeling med frivekter  Vi har en rekke gruppetimer med styrketrening i fokus og et bredt utvalg av styrketreningsapparater .

Ungdomstrening

– utfordrende oglærerikt.

Seniortrening

Trening med fokus på både gruppe- og apparattrening. Funksjonell trening for bedre livskvalitet.

Bedriftstrening

– spør oss om et tilbud tilpasset din bedrift.

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

S.M.A.R.T. Trening og Helse - senteret for alle!

Bli medlem


© Copyright 2016. Designed & developed by: